Hülya Avşar, Deniz Çakır'ın Masumiyet setinde yaşadıkları ile ilgili ilk kez konuştu: Böyle bir düzene izin vermem

Masumiyet dizi ile uzun bir aradan sonra ekranlara dönen Hülya Avşar, bir arkadaşını hastanede ziyaret etmesinin ardından çıkışta görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Hülya Avşar, gazetecilerin Masumiyet setinde Deniz Çakır'ın yaşadıklarının ardından çıkan haberler hakkında sorular sordu. Avşar, 'Ben sette böyle bir düzene izin vermem' sözleri ile dikkat çekti.

Geçtiğimiz gün hastanede yatan arkadaşını ziyaret eden ve çıkışta görüntülenen Hülya Avşar, muhabirler ile uzun uzun sohbet etti. Basın mensuplarını karşısında görünce mutluluğunu gizleyemeyen Avşar kızı 'Sizleri çok özlüyorum, pandemiden dolayı maalesef ayrı kalıyoruz' dedi.

'BÖYLE BİR DÜZENE İZİN VERMEM'

Fox TV'de yayınlanan Masumiyet dizisi ile uzunca bir süre ara verdiği ekranlara dönen Hülya Avşar, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Set ortamıyla ilgili ve Deniz Çakır hakkında çıkan haberler sorulan Hülya Avşar şunları söyledi:

'Set ortamımız gayet iyi, kendisini tekrar eden bir iş değil. Bazı haberler çıkıyor oyuncu ve set çalışanları arasında problem olduğu ile alakalı, ancak öyle bir durum yok. Sette karavan krizi yok, bende iki lastik, iti dambıl alıp koyuyorum. Herkes birbirine nazik ve saygılı, zaten ben öyle bir düzene de izin vermem'