Hükümsüz 1. bölüm nasıl izlenir? Exxen Hükümsüz dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Acun Ilıcalı'nın yeni içerik platformu Exxen'in iddalı dizileri arasında yer alan Hükümsüz ilk bölümüyle bu akşam Tv8'de ekrana gelecek. Hükümsüz 1. bölüm nasıl izlenir? Exxen Hükümsüz konusu nedir, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları tüm dizi takipçileri tarafından merak konusu oldu. Ömer Faruk Sorak'ın yönetmenliğini üstlendiği dizi zaten oyuncu kadrosu ile büyük dikkat çekmişti.

Exxen'in iddialı dizileri arasında yer alan Hükümsüz birinci bölümüyle bu akşam Tv8'de izleyicisinin karşısına çıkacak. Hükümsüz 1. bölüm nasıl izlenir? Exxen Hükümsüz konusu nedir, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Ömer Faruk Sorak'ın yönetmenliğini üstlendiği dizi için başta Özgü Namal ile anlaşmıştı, fakat Özgü Namal daha sonra diziden çıktı. Dizi yetenekli oyuncu Burçin Terzioğlu ile çekilmeye başladı.

HÜKÜMSÜZ KONUSU NEDİR?

Günümüzde en dikkat çeken konulardan kadına şiddet konusu Hükümsüz dizisinin konusu olarak ele alınıyor. Dizinin sloganı "Engellenebilir her ölüm cinayettir" şeklindedir ve sloganından da anlaşılacağı gibi kadına şiddet konusu işlenecektir.

EXXEN HÜKÜMSÜZ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin başrolünde avukat rolüyle Burçin Terzioğlu yer alıyor. Dizide; Hande Doğandemir, Alican Yücesoy, İsmail Hacıoğlu, Ruhsar Öcal, Mehmet Ulay, Şebnem Doğruer ve Pınar Bibin gibi isimler yer alıyor.

 


Exxen Yetiş Zeynep konusu nedir? Yetiş Zeynep oyuncuları kimler?

Öğrenci Evi 1. bölüm nasıl izlenir? Exxen Öğrenci Evi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Exxen Gibi konusu nedir? TV8 dizi gecesi Gibi oyuncuları kimler?

Sihirli Annem 1. bölüm izleme linki: Sihirli Annem yeni kadrosu ve karakterleri kimler?

İşte Bu Benim Masalım oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte Bu Benim Masalım 1. bölüm izle!