Hugh Jackman'dan esprili açıklama: Tavuklardan özür diliyorum

Dünyaca ünlü oyuncu Hugh Jackman, 'Deadpool' serisinin devam filmine 'Wolverine' rolüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Karakteri için hazırlıklara başladığını söyleyen Hugh Jackman, karakterin fiziği için uygulayacağı egzersiz programından bahsetti. Ünlü oyuncu, ''Tavuklardan özür diliyorum'' espri yaptı.

Şimdilerde Broadway yapımı 'The Music Man' müzikali ile hayranlarının karşısına çıkan dünyaca ünlü oyuncu Hugh Jackman, projenin tamamlanmasının ardından yeni film müjdesini de verdi. Ryan Reynolds'ın başrolünde yer aldığı 'Deadpool' serisinin üçüncü filminin kadrosuna 'X-Men' serisinde canlandırdığı 'Wolverine' karakteriyle dahil olan Hugh Jackman, hayranlarını heyecanlandırdı.

Jackman, müzikalin bitmesi ile 'Deadpool' çekimlerinin başlaması arasında 6 ay olduğunu dile getirdi.

Jackman, "Aceleye getirmemek gerektiğini öğrendim. Artık zaman aldığını biliyorum. Başka bir iş yapmayacağım. Ailemle birlikte olacağım ve antrenman yapacağım. 6 ay boyunca tek işim bu olacak" dedi.

Hayat vereceği karakterin fiziki çalışmalarına başlayan ünlü oyuncu, "Sağlıklıyım, başlamak için iyi bir yerdeyim. Şimdiden tavuklardan özür diliyorum. Kaçmaya başlasanız iyi olur çünkü size doğru geliyorum" şeklinde espri yaptı.