Hobbit 3 Beş Ordunun Savaşı oyuncuları kim? Hobbit 3 Beş Ordunun Savaşı konusu nedir?

Hobbit 3 Beş Ordunun Savaşı bu akşam ATV ekranlarından yayınlanacak. Hobbit serisinin devamı niteliğinde olan Hobbit 3 Beş Ordunun Savaşı konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Fantastik ve macera türünde izleyici ile buluşacak olan filmin yönetmenliğini Peter Jackson yapıyor. İzleyicilere keyifli anlar yaşatacak olan Hobbit 3 Beş Ordunun Savaşı konusu ve oyuncuları haberimizde.

Hobbit 3 Beş Ordunun Savaşı yoğun ilgi gören konular arasında yer alıyor. 2014 yılından gösterime giren film J. R. R. Tolkien'in 1937 yılında yazdığı Hobbit romanından uyarlanmıştır. Bu akşam ATV erkanlarından izleyici ile buluşacak olan Hobbit 3 Beş Ordunun Savaşı yönetmenliğini Peter Jackson tarafından yapılmıştır. Hobbit film serisinin devamı olan Hobbit 3 Beş Ordunun Savaşı konusu nedir? Hobbit 3 Beş Ordunun Savaşı oyuncuları kim? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Haberimizin içerisinden konu hakkında detaylara ulaşabilirsiniz.

Hobbit 3 BEŞ ORDUNUN SAVAŞI KONUSU NEDİR?

Bilbo Baggins, Thorin Meşekalkan ve Cüceler Bölüğü’nün maceraları sona eriyor. Ejderha Smaug ile karşı karşıya geldikten ve günahkar Hobbit Gollum'dan meşhur güç yüzüğünü aldıktan sonra sağ salim eve ulaşıncaya kadar Bilbo'yu halen daha onlarca yeni serüven bekliyor. Yurtlarına tekrar kavuşan Erebor Cüceleri, Ejderha Smaug'u Göl Kasabası'nın masum yerlileri üzerine saldıkları gerçeğiyle yüzleşmek zorundadırlar. Thorin Meşekalkan ise Arkentaşı'nı ararken önemli değerlerden ödün vermiştir.

Thorin'e yardımcı olamayan Bilbo tehlikeli bir seçim yapmanın eşiğine gelir. Bu esnada Lord Sauron planladığı gizli Yalnız Dağ saldırısı için dört Ork bölüğü göndermiştir. Şimdi Cüce, Elf ve İnsanların önünde iki seçenek vardır: Ya birleşip birlikte savaşacaklar ya da hep beraber yok olacaklardır. Beş ordu toplanıp savaşa girmeye hazırlanırken Bilbo hem kendi hayatı hem de arkadaşları nı kurtarmak için savaşmak durumunda kalacaktır.

HOBBİT 3 BEŞ ORDUNUN SAVAŞI OYUNCULARI KİM?

Filmin oyuncu kadrosunda birçok Hollywood oyuncu yer alıyor. İşte o oyunculardan bazıları; 

Ian McKellen: Gandalf

Martin Freeman: Bilbo Baggins (Genç)

Richard Armitage: Thorin Meşekalkan

Lee Pace: Thranduil

Evangeline Lilly: Tauriel

Luke Evans: Bard

Orlando Bloom: Legolas

Ken Stott: Balin

Graham McTavish: Dwalin

Dean O’Gorman: Fíli

James Nesbitt: Bofur

Ian Holm: Bilbo Baggins (Yaşlı)

Benedict Cumberbatch: Smaug ve Ölü Dirilten (Sauron)