Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Hızlı ve Öfkeli 3 ne zaman çekildi?

Hızlı ve Öfkeli serisinin üçüncü filmi olan Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı bu akşam Star TV ekranlarında olacak. Film saat 20.00'da yayınlanacak. Hızlı ve Öfkeli 3'ün başrollerini Lucas Black ve Shad Moss paylaşıyor. Filmin yönetmenliğini ise Justin Lin üstleniyor.

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı bu akşam saat 20.00'da Star Tv ekranlarından seyirci ile buluşacak. Film, Hızlı ve Öfkeli serisinin üçüncü filmi olarak vizyona girmişti. Aksiyon ve polisiye türü seven izleyicilerden tam not alan Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı Justin Lin'in yönetmenliğinde beyaz perdeye taşınmıştır.

HIZLI VE ÖFKELİ 3 NE ZAMAN, HANGİ YIL ÇEKİLMİŞTİR?

Hızlı ve Öfkeli serisinin üçüncü filmi olan Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı, 2006 yılında vizyona girmiştir ve ABD, Japonya ortak yapımıdır.

HIZLI VE ÖFKELİ: TOKYO YARIŞI KONUSU NEDİR?

Mutsuz bir yaşamın orta yerinde filizlenen tek umut Sean Boswell için yasa dışı sokak yarışlarıdır. Tüm çevresinden yabancılaştığı bir düzen içinde yaşayan Sean, bu yarışlarda sık sık kazalarla karşı karşıya gelmeye alışmıştır. Ancak annesi onun hapse girmesinden korkar. Bu sebeple de oğlunu Tokyo’ya, babasının yanına gönderir. Bu yanlış bir fikirdir çünkü yabancı olmak hissi perçinlenir başka kültürde. Ne zaman Twinkie ile tanışır işte o andan itibaren değişim ve dönüşüm başlar. Twinkie sayesinde drift yarışlarına katılır. Sokak yarışından daha etkili bir temposu olan bu yarışlarla Sean, bambaşka bir dünyaya yelken açar.

HIZLI VE ÖFKELİ: TOKYO YARIŞI OYUNCULARI

  1. Lucas Black
  2. Shad Moss
  3. Brian Tee