Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu filmi oyuncuları kimlerdir, konusu nedir? Film hangi yıl çekildi?

Hızlı ve Öfkeli serisinin 5. filmi bu akşam ATV ekranlarında olacak. Saat 20.00'da izleyici ile buluşacak olan filmin senaryosu Chris Morgan tarafından kaleme alındı. Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu filminin yönetmen koltuğunda ise Justin Lin oturuyor. Filmin başrolünü Paul Walker ve Vin Diesel paylaşıyor.

Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu filmi bu akşam ATV'de saat 20.00'da yayınlanacak. Rio Soygunu, serinin 5. filmi. Filmin yönetmenliğini Justin Lin üstlenirken, senaryosu ise Chris Morgan'a ait. Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Film 2011 yılında vizyona girmişti.

HIZLI VE ÖFKELİ 5: RİO SOYGUNU FİLMİNİN KONUSU

Eski polis Brian O’Conner ve Mia Toretto, Dom'u hapisten kaçırıp özgürlüğüne kavuşturduktan sonra polisleri atlatıp sınırı geçerler ve Rio de Janeiro'da ortaya çıkarlar. Özgürlüklerini geri almak için son bir iş daha yapmak zorunda kalan ortaklar, en iyi yarışçılardan oluşan seçkin ekiplerini bir araya getirirler.

Onların ölmesini isteyen ahlaksız iş adamından kurtulmanın tek yolunun, onunla karşılaşmak olduğunu biliyorlardır. Fakat onların peşine düşen sadece bu iş adamı değildir. Hedefini asla ıskalamayan inatçı federal ajan Luke Hobbs, Dom ve Brian'ın izini sürmekle görevlendirilince, onları yakalamak için ekibiyle birlikte kapsamlı bir operasyona başlar. Şimdi Hobbs, diğerleri elini çabuk tutup onları yakalamadan önce, avını köşeye sıkıştırmak için içgüdülerine güvenmek zorundadır. Dom, Brian ve Mia ekibi toplar ve soygun için çalışmaya başlarlar.

HIZLI VE ÖFKELİ 5: RİO SOYGUNU OYUNCULARI

  1. Vin Diesel (Dominic Toretto)
  2. Paul Walker (Brian O’Conner)
  3. Dwayne Johnson (Luke Hobbs)
  4. Jordana Brewster (Mia Toretto)
  5. Tyrese Gibson (Roman Pearce)
  6. Ludacris (Tej Parker)
  7. Matt Schulze (Vince)
  8. Sung Kang (Han Lue)
  9. Gal Gadot (Gisele Harabo)
  10. Tego Calderon (Tego Leo)
  11. Don Omar (Rico Santos)
  12. Joaquim de Almeida (Hernan Reyes)
  13. Elsa Pataky (Elena Neves)
  14. Michael Irby (Zizi)