Hilal Altınbilek kimdir? Hilal Altınbilek kaç yaşında?

Hilal Altınbilek’in hayatı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Hilal Altınbilek kimdir? ATV’de Perşembe akşamları ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterine hayat veren Hilal Altınbilek, merak edilen isimler arasında yer alıyor. 1991 yılında İzmir'de doğan Hilal Altınbilek, oyunculuk eğitimini İstanbul'da Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde almıştır. 2013 yılında ''Karagül'' dizisinde Ece Uslu, Yavuz Bingöl ve Mesut Akusta ile başrolleri paylaştı. Burada 'Özlem' karakteri ile geniş kitlelerce tanındı.

Hilal Altınbilek’in hayatı ile ilgili bilgiler vatandaşlar tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor. ATV’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterine hayat veren Altınbilek’in oyunculuğu izleyenler tarafından beğeniliyor. Dizide  kavuşamayan aşıklardan birini canlandırıyor. 1991 yılında İzmir'de doğan Hilal Altınbilek, oyunculuk eğitimini İstanbul'da Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde almıştır. Detaylara haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

HİLAL ALTINBİLEK KİMDİR?

1991 yılında İzmir'de doğan Hilal Altınbilek, oyunculuk eğitimini İstanbul'da Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde almıştır. Bunun yanında Çağdaş drama topluluğundan ve Ali Haydar Elçığ'dan da oyunculuk eğitimi aldı. 'Derin Sular' dizisi ile ekranlara adım atan Hilal Altınbilek, bu dizide Şükrü Özyıldız ile başrolde yer aldı.

2013 yılında "Karagül" dizisinde Ece Uslu, Yavuz Bingöl ve Mesut Akusta ile başrolleri paylaştı. Burada 'Özlem' karakteri ile geniş kitlelerce tanındı. Şu anda Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol almaktadır.