Hikmet Tuğsuz finale 3 gün kala Survivor'dan elendi! Dominik'te son veda

Acun Ilıcalı'nın 30 Haziran'da final yapacağını açıkladığı Survivor All Star 2022'de son eleme yapıldı. Adem, Nisa ve Hikmet arasında yapılan SMS oylamasında en az oyu alan isim Hikmet, Survivor'a veda eden isim oldu. Hikmet, ''Son zamanlarda performansım düştü buraya zorluklarla geldim. Yapacak bir şeyim yok buraya kadarmış'' dedi.

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından olan Survivor All Star, 30 Haziran Perşembe günü final yapmaya hazırlanıyor. İstanbul'da gerçekleşecek olan büyük final öncesi son eleme heyecanı yaşandı.

Finale 3 gün kala Survivor'da, son SMS oylaması yapıldı. Bu hafta elemeye kalan Adem, Nisa ve Hikmet arasında ise bu oylamada en az oyu alan isim açıklandı. Acun Ilıcalı, konseyde en az SMS'i alarak yarışmaya veda eden ismin Hikmet Tuğsuz olduğunu açıkladı.

Hikmet, "2019'da yarım kalan bir hikayem vardı sakatlanmıştım. 3 yıllık tedavi sürecimde siz yanımda olmuştunuz. Burada bana destek veren herkese teşekkür ederim. Buraya kadarmış. Burada yada Türkiye'de elenmemin, şampiyon olamadıktan sonra anlamı yoktu. Son zamanlarda performansım düştü buraya zorluklarla geldim. Yapacak bir şeyim yok buraya kadarmış" dedi.