Hikayesiyle yürekleri dağladı… Zeynep Elçin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna dahil oldu!

ATV ekranlarındaki 6. sezonu ile devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna Zeynep Elçin dahil oldu. Eski eşi tarafından darp ve ölümle tehdit edildiğini açıklayan Elçin, hikayesi ile herkesi üzmüştü. Eski eşine dava açan Elçin, darp nedeniyle bebeğini düşürdüğünü söyledi.

Daha önce birçok yapımda rol alan Zeynep Elçin, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 184. bölümde dahil oldu. Dizide Pınar karakterini canlandıracak olan oyuncunun hayatı merak konusu oldu. Daha önce eski eşi tarafından şiddete maruz kaldığını söyleyen güzel oyuncu mahkemeye verdiği ifadeyi güncelledi.

Geçtiğimiz aralık ayında eski eşi Hüseyin Yiğit'in (38) darp, ölümle tehdit ve şantajına maruz kaldığını ve bu nedenle bebeğini düşürdüğünü belirten oyuncu Zeynep Elçin, daha önce mahkemede verdiği ifadesinde, "Hamile olduğum için eve kapatıldım" diyerek geçirdiği zor günleri anlatmıştı.

Elçin, eski eşinin kendisine "Seni çürüteceğim. Sete gelip rezil edeceğim. Yüzüne kezzap atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiğini ifade etmişti.

Yapılan yargılamada karar çıktı. Mahkeme, Yiğit'e hakaret suçundan 3 bin lira adli para, tehdit suçundan ise 8 ay 10 gün hapis cezası verdi.