Çağlar Ertuğrul'a ikizi kadar benzeyen isim... Hık demiş burnundan düşmüş! Bu kadar da benzerlik olmaz!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde iki sezon boyunca canlandırdığı Serdar karakteriyle çok sevilen Çağlar Ertuğrul'un diziden ayrılığı hayranlarını şok etti. Bu gelişmeler son dönemlerde kulislerde sık sık konuşulurken ünlü oyuncunun Hollywood'un ünlü yıldızlarından olan Jake Gyllenhall ile benzerliği görenleri şaşırttı. İkilinin fotoğrafını görenler sosyal medyada ''Adeta ikiz kardeşi kadar benziyor'' yorumlarını yapıyor.

Teşkilat dizisinden ayrılığıyla gündeme bomba gibi düşen başrol oyuncu Çağlar Ertuğrul'un Hollywood'un ünlü yıldızlarından olan Jake Gyllenhall ile benzerliğini görenler şaşırıp kalıyor. İki ünlü oyuncuyu görenler adeta kardeş zannediyor. Katıldığı bir programda açıklama yapan ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, "'Dağ' filmi çıkacağı zaman bir gazetede 'Türk filminde çakma Hollywood yıldızı' diye başlık atılmıştı. Hani sanki filmde Jake Gyllenhaal adı yazıyor ama ben oynamışım gibi bir haberdi" dedi.

BENZERLİK HAKKINDA KONUŞTU

İbrahim Selim'in YouTube programına konuk olan Çağlar Ertuğrul, ABD'li oyuncu Jake Gyllenhaal ile olan benzerliğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

"ÇAKMA HOLLYWOOD YILDIZI"

Jake Gyllenhaal'a benzetilen Ertuğrul, "Hakkında çıkan saçma bir Magazin haberi var mı?" sorusuna "Var. Hatta magazindeki ilk haberimdi muhtemelen. 'Dağ' filmi çıkacağı zaman bir gazetede 'Türk filminde çakma Hollywood yıldızı' diye başlık atılmıştı. Hani sanki filmde Jake Gyllenhaal adı yazıyor ama ben oynamışım gibi bir haberdi." şeklinde yanıt verdi.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL KİMDİR?

Çağlar Ertuğrul, 5 Kasım 1987'de Karşıyaka, İzmir'de doğdu. Girit ve Bulgaristan göçmeni kökenli bir aileye doğdu. 2005 yılında Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. 2011 yılında Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitirdi. Burada ilk kez tiyatro ile tanıştı.

2019 ile 2020 yılları arasında yayınlanan Afili Aşk isimli televizyon dizisinde Burcu Özberk ile birlikte oynadı. Buradaki rolü ile 46. Altın Kelebek Ödülleri'nde Romantik Komedi dalında En İyi Erkek Oyuncu Ödülü aldı. Günümüzde ise, 2021 yılında TRT 1'de yayınlanmaya başlayan Teşkilat isimli aksiyon dizisinin başrolünde yer almaktadır.

Bu dizideki performansıyla 47. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde ödül aldı.

Teşkilat'tan dizi piyasasını altüst edecek transfer! EDHO'nun yıldızı Çağlar Ertuğrul'un yerine geliyor!