Herkesi korkuttu! Midesine kürdan saplanan Demet Şener ölümden döndü

İş insanı Cenk Küpeli ile boşanmasının ardından magazin gündeminden düşmeyen Demet Şener'den sevenlerini korkutan haber geldi. Su içtiği bardağın içinde kürdan olduğunu fark etmeyen Demet Şener, apar topar hastaneye kaldırıldı. Midesinden kürdanın operasyonla alındığı öğrenilen Demet Şener ölümden döndü. Cenk Küpeli, eski eşini ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

2019 yılında büyük bir aşkla evlendiği Cenk Küpeli'den sürpriz bir kararla boşanan Demet Şener, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Özel hayatı yakın markaja alınan Demet Şener'den korkutan bir haber geldi.

Su bardağının içinde olan kürdanı görmeyen Demet Şener, hastanelik oldu. Midesine saplanan kürdan ameliyatla çıkarıldı. İş hayatına adım atan Şener'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Demet Şener, Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'a konuştu. Bülent Cankurt, yazısında olayı şu sözlerle anlattı:

'YARDIMCIM KÜRDANI İÇİNE ATMIŞ'

Karnında büyük bir ağrıyla acile kaldırıldığını söyleyen Demet Hanım, şimdi iyi olduğunu belirtip başına gelenleri anlattı. "Evdeki yardımcım, su içtiğim bardağı yıkamak üzere mutfağa götürürken ortada gördüğü bir kürdanı içine atmış.

'OPERASYONLA ÇIKARDILAR'

Ben de sabah çocuklarla aceleyle çıkarken o bardağa su doldurup içtim. Hemen hastaneye koştum. Mideme saplanan kürdanı operasyonla çıkardılar. Çok şükür ki erken müdahale edildi" diyen Demet Hanım, şimdi iyi olduğunu söyledi.

CENK KÜPELİ ZİYARET ETTİ

Bugün taburcu olacağını söyleyen Demet Hanım'dan geçen ay boşandığı eşi Cenk Küpeli'nin de ziyaretine geldiğini öğrendim. Görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek; büyük geçmiş olsun.'