Asena Keskinci kızıl saçlarıyla ortalığı kasıp kavuruyor... Bez Bebek'in Yağmur'un görenler küçük dilini yutuyor!

Asena Keskinci kızıl saçlarıyla ortalığı kasıp kavuruyor. Bez Bebek'in Yağmur'u Asena Keskinci büyüyünce bambaşka biri oldu! Görenler dönüp biri daha bakıyor. Bez Bebek dizisinde rol alan o zaman küçücük bir kız olan Asena Keskinci, şimdi güzelliğiyle büyülüyor. Evrim Akın, Fatoş Kabasakal, Oya Aydoğan ve Mehmet Usta gibi isimlerin yer aldığı dizinin ilgiyle izleniyordu. 2001 doğumlu olan güzel oyuncu birçok tv projesinde yer almıştır. İşte Asena Keskinci'nin son hali...

Asena Keskinci'yi görenler gözlerine inanamıyor. Keskinci; Evrim Akın, Tan Sağtürk, Fatoş Kabasakal, Oya Aydoğan ve Mehmet Usta gibi isimlerin yer aldığı dizi Bez Bebek'te Yağmur karakteriyle ünlendi. Dizi de Yağmur karakterine hayat veren oyuncu sevimliliğiyle herkesi büyülemişti. Büyüyüp serpilen oyuncu daha sonra birçok projede yer aldı.

2007-2010 yılları arasında yayınlanan Bez Bebek'in çocuk oyuncusu şimdilerde 21 yaşında bir genç kız.

En Son Babalar Duyar'ın Ceren'i Jale Azaklı son haliyle şaşırttı! Burger Ceren yıllar sonra...

Bez Bebek dizisinin Yağmur'u yıllar içeresindeki değişimiyle adından söz ettirdi.

Ahlat Ağacı ve Aşk Tesadüfleri Sever gibi filmlerde rol alan genç oyuncu; başrolünde Hülya Avşar, Deniz Çakır, İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü'nün yer aldığı Masumiyet dizisindeki Hande karakteriyle beğeni toplamıştı.

Oyuncu su sıralar Ah Nerede dizisinde Burçak Abalı karakterine hayat veriyor.