Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin yeni pozlarını paylaştı! Sevgilisi Cedi Osman beğenisiz bırakmadı

Hercai dizisinde Reyyan rolü ile yıldızı parlayan Ebru Şahin yeni pozlarıyla büyülemeye devam ediyor. Ünlü oyuncunun Instagram'dan ''Start of the week'' notuyla yaptığı paylaşımına basketbolcu sevgilisi Cedi Osman da kayıtsız kalamadı.

Atv'nin iddialı yapımı Hercai dizisindeki Reyyan rolü ve basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile magazin gündeminden düşmeyen Ebru Şahin'den yeni haberler var. Cedi Osman ile mutlu bir birliktelik yaşayan ünlü oyuncu, dizisindeki başarılı performansı ve güzelliği ile popülaritesini devam ettiriyor.

Ünü sınırları aşan sempatik oyuncu ise hayranlarının bu ilgisine ve sevgisine kayıtsız kalmıyor ve paylaşımlarına hız kesmiyor.

Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan güzel oyuncu, verdiği pozlarla hayranlarını bir kez daha mutlu etmeyi başardı. Instagram'dan paylaştığı selfie fotoğraflarına binlerce beğeni yağan güzel oyuncunun haftanın başlangıcı olarak sevenlerine sunduğu yeni paylaşımları işte huzurlarınızda...

Verdiği pozlar ve güzelliği ile mest eden Ebru Şahin'in paylaşımına basketbolcu sevgilisi Cedi Osman'dan da yanıt gecikmedi. Aşkı bulduğu sevgilisinin paylaşımına kalp emojisi ile kayıtsız kalamadı. 

Demet Özdemir, Serenay Sarıkaya ve Sibel Can pozlarıyla hayranlarını mest etti! Sosyal medya adeta yıkıldı

Demet Akalın annesine hediye ettiği arabayı kullanıyor iddialarına fotoğraflarla yanıt verdi! 'O kadar cimri değiliz'

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem'i Meryem Uzerli'yi annelik heyecanı sardı! Ünlü oyuncudan Lily Koi ile yeni paylaşım

La Casa de Papel ve Elite dizilerinin yıldızlarından hayranlarını üzen karar