Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin ve Cedi Osman'dan sürpriz karar! Nişan ve nikah tarihi belli

ATV'de ekrana getirilen Hercai dizisinin final yapmasının ardından aşk yaşadığı Cedi Osman'la tatile çıkan Ebru Şahin'den müjdeli haber geldi. Yurt dışında tatil yapan çift Cedi Osman'ın annesinin baskılarının ardından evlenmeye karar verdi. Ünlü çiftin 25 Haziran'da nişanlanacağı ve Eylül 2022'de nikah masasına oturacağı ortaya çıktı.

NBA'de Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman ve Ebru Şahin, güzel oyuncunun rol aldığı Hercai'nin final yapmasının ardından soluğu Maldivler'de aldı. Yurt dışı tatiline çıkan ünlü çiftin evlilik kararı aldığı yakın çevresinden öğrenildi.

Takvim'in haberine göre; 25 Haziran'da Çeşme'de nişanlanmayı planlayan gözde aşıklar, müjdeli haberi şimdilik sadece yakın dostlarıyla paylaştı. Düğünü önümüzdeki seneye bırakmaya karar veren çiftin Eylül 2022 tarihinde nikah masasına oturacağı iddia edildi.

Cedi Osman'ın annesi Binela Osman'ın Ebru Şahin'le çok iyi anlaştığı ve oğluna "Bir an önce evlenin. Birbirinizi çok seviyorsunuz. Bekleyecek ne var?" diye baskı yaptığı da konuşuluyor. Aynı zamanda Şahin'in yaz sonunda ABD'deki sevgilisinin yanında kalmak için gelen yeni proje tekliflerini de değerlendirmediği öğrenildi.