Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin sosyal medya hesaplarını kapattı! Sebebini duyunca çok şaşıracaksınız!

ATV'nin sevilen dizisi Hercai'de Reyyan karakterini canlandıran Ebru Şahin, sosyal medya hesaplarını kapatmıştı. Şu an Cedi Osman ile birlikte olan güzel oyuncu rol arkadaşı Akın Akınözü ile de yakıştırılıyor. Şahin'in bu yakıştırmayı sosyal medyada da yapan takipçilerini engellediği iddia edildi. Daha sonra da hesaplarını kapatan Ebru Şahin'in neden böyle bir şey yaptığı ortaya çıktı.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in başrolünü üstlendiği Hercai dizisi her Pazar izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Özellikle Miran ve Reyyan ikilisinin aşklarına hayran kalan dizi izleyicileri senaryonun farklı hikayesini de çok beğeniyor. NBA'de oynayan basketbolcu Cedi Osman'la aşk yaşayan güzel oyuncu Ebru Şahin, geçtiğimiz hafta kendisini partneri Akın Akınözü'yle yakıştıran fanları tek tek engellemişti. Bu hamleden sonra sosyal medya hesaplarını kapatan Şahin'in hesaplarını kapatma nedeni ortaya çıktı.

Bu olaylardan sonra tepki alan Şahin, yakın çevresine olayın aslını anlattı. Snop Magazin'in haberine göre güzel oyuncunun arkadaşlarına yaptığı açıklama şu şekilde: "Şu anda sosyal medya detoksu yapıyorum. Herhangi bir problem yok. 4-5 gün sonra hesabı yeniden açacağım".

Şahin ayrıca, sevgilisi Cedi Osman'ın ise Sevgililer Günü paylaşımı yapmadı.