Akın Akınözü yeni dizisinde yine fırtınalar estirecek! Hercai'nin Miran'ıydı...

Hercai dizisinde canlandırdığı Miran karakteri ile büyük beğeni toplayan Akın Akınözü yeni dizisinde yine fırtınalar estirecek. Tv8 ekranlarının büyük bir heyecanla beklenen yeni dizisi Tuzak'ın 2. tanıtımı da yayınlandı. Bu dizi ile birlikte Akın Akınözü için ikinci bir Hercai dönemi başlamış olacak...

Hercai dizisinde hayat verdiği Miran karakteriyle milyonların beğenisini kazanan Akın Akınözü yeni dizisinde yine fırtınalar estirecek. tv8'in büyük bir titizlikle hazırladığı Tuzak isimli dizi hem hikayesi hem de oyuncu kadrosuyla oldukça etkileyici gözüküyor.

Tuzak dizisine bakıldığı zaman Akın Akınözü için ikinci bir Hercai döneminin başladığını söylemek mümkün. Hercai'nin bu kadar başarılı olmasında ve dünya çapında ses getirmesinin altında çok güçlü bir hikayeye sahip olması ve oyuncu kadrosunun da çok iyi isimlerden oluşması vardı.

Tuzak dizisi içinde aynı şeyi söylemek mümkün. Tuzak dizisinde de ailesini fakirlikten çekip çıkartan ama kendilerini karanlığa iten zengin bir aileden intikam alma hırsıyla yanan Avukat Umut karakterinin hikayesini izleyeceğiz.

Sosyal medyada daha dizi başlamadan Akın Akınözü için rekor paylaşımlar yapılıyor ve Akınözü'nü performansı ise merak ediliyor.

Eylem Canpolat gibi oldukça deneyimli bir senaristin elinden çıkan Tuzak dizisinin oyuncu kadrosunda; Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, İlayda Çevik, Onur Durmaz. Naz Göktan, Eylül Su Sapan, Emir Benderlioğlu, Gamze Süner Atay, Lesli Karavil ve İbrahim Şahin gibi isimler yer alıyor.