Hercai'nin Miran'ı Akın Akınözü'nün saçları hayranlarını çileden çıkardı

ATV'de ekrana getirilen başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in rol aldığı Hercai dizisi sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medyada şimdi de Hercai'nin Miran'ı Akın Akınözü'nün saçları olay oldu. Miran karakterinin saçlarını alnına yatık şekilde kullanıyor olması hayranlarını rahatsız etti.

Yayınlandığı ilk günden bugüne büyük bir ilgiyle takip edilen ve sosyal medyada kendine yer edinmeyi başaran başrolleri Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in paylaştığı Hercai dizisinde Reyyan ve Miran aşkı hayranlarını büyülüyor. Genç kızların hayran olduğu Miran karakteri bambaşka bir konu ile sosyal medyada gündeme geldi.

Hercai'nin sıkı takipçileri Miran karakterinin saç kullanım şeklinden rahatsız olmuş durumda. Hatta rahatsızlıklarını dile getirmek için Twitter'da #ATVMiranınSaçınıKaldır etiketi altında isyan etti.

Sosyal medya kullanıcıları açtıkları etiketin altında 'Hikayede bütün ölüler mezardan kalkıyor, ama Miran’ın saçı kalkmıyor. Bu kabul edilemez.', 'Çiçek oğlumun saçına uzanan eller kırılsın. Böyle bir şey dururken insan neden inik saçta ısrar eder?', 'Bu zulme dur dedikçe yapım inatlaşıyor, biz de kanaldan istiyoruz o zaman.', 'Hikayeye hiçbir katkısı olmayan saçın ısrarla kalkmaması inattan başka bir şey değil.', 'Sevgili yönetmenlerimiz bu sesleri duyduğu halde neden bu inatlaşmaya göz yumuyorlar?' ve 'Yapışık ve inik saçlar artık bir zulüm haline geldi.' gibi yorumlarda bulundu.