Hercai'nin minik yıldızı Ebrar Demirbilek diziden ayrılıyor mu? Hercai Gül Şadoğlu diziye veda mı ediyor?

Atv'nin sevilen ve ilgi ile takip edilen dizisi Hercai kadrosunda ayrılık yaşanıyor. 50 bölüm boyunca rol alan küçük oyuncu diziye veda ediyor. Hercai'nin minik yıldızı Ebrar Demirbilek diziden ayrılıyor mu? Hercai Gül Şadoğlu diziye veda mı edecek? gibi soruların yanıtları tüm dizi takipçileri tarafından merak konusu oldu. İşte tüm merak edilenler...

İzleyicisiyle yeni yayın gününde buluşan Hercai dizisi ayrılık haberiyle gündeme geldi. Başrollerini Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in paylaştığı Hercai dizisi yeni yayın gününde ekran macerasına devam ediyor. Dizide 50 bölüm boyunca rol alan çocuk yıldız Ebrar Demirbilek projeye veda etmeye hazırlanıyor. İşte tüm detaylar...

EBRAR DEMİRBİLEK DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Hercai dizisinde 50 bölüm boyunca rol alan çocuk yıldız Ebrar Demirbilek projeye veda etmeye hazırlanıyor. Demirbilek'in Mardin'deki çekimler nedeniyle eğitim hayatı aksadığı için bu kararın alındığı öğrenildi.

Hercai dizisinde Gül Şadoğlu karakterine can veren Ebrar Alya Demirbilek henüz sadece 8 yaşında. Fakat yaşının ilerisindeki oyunculuk performansı ile En İyi Genç Oyuncu ödülünü almıştı.

EBRAR ALYA DEMİRBİLEK KİMDİR?

Ebrar Alya Demirbilek, 30 Eylül 2013 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Daha 3 aylıkken televizyon hayatına adım atmış Hayat Dediğin, Yalan Dünya, Sen Benimsin, Meleklerin Aşkı gibi dizilerde yer almıştır. Vecihi Hür Kuş adlı sinema filminde yer alan Ebrar Alya Demirbilek bir çok reklam filminde de boy gösterdi.

Ebrar Alya Demirbilek şimdilerde, Atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde Gül Şadoğlu karakterine hayat vermektedir. Ebrar Alya Demirbilek Terazi burcudur.