Ebru Şahin'i derinden sarsacak haber! Beklenen tarihten önce... Hercai'nin kaderi Destan'a da yazıldı!

Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin başrolünde yer aldığı Destan dizisi sezonun en dikkat çeken yapımlarından birisi oldu. atv ekranlarında salı günü yayınlanan diziyle ilgili ortaya bomba bir iddia atıldı. Kulislerde özellikle bir haftadır dolaşan iddialara göre, fenomen dizi gelecek sezonun ilk bölümlerinde ekranlara veda edecek. Ancak bu konuda Bozdağ Film'den bir açıklama yapılması bekleniyor.

Geçen sezon atv ekranlarında macerasına başlayan Destan dizisiyle ilgili şok edecek bir haber konuşulmaya başlandı. Bozdağ Film'in yapımcılığını üstlendiği Destan dizisi ilk sezonuyla izleyiciden tam not almıştı. Son günlerde kulislerde bomba bir iddia dolaşmaya başladı. Söylentilere göre dizinin senaristleri Selim Bayraktar'ın vedasının ardından duygu yüklü final sahnelerini yazıyor. Eğer iddialar gerçekleşirse dizi ikinci sezonun ilk bölümlerinin ardından ekranlarda macerasını sonlandıracak.

BOMBA İDDİA

Destan dizisiyle ilgili şok edecek bir haber konuşuluyor. Kulislerde bomba bir iddia dolaşmaya başladı.

FİNAL SAHNELERİ YAZILIYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin senaristleri Selim Bayraktar'ın vedasının ardından duygu yüklü final sahnelerini yazmaya başladı.

MACERASI SONA ERECEK

Eğer iddialar gerçekleşirse dizi ikinci sezonun ilk bölümlerinin ardından ekranlarda macerasını sonlandıracak.

HERCAİ'NİN KADERİ...

Diziyle ilgili bu iddiaların konuşulması daha önce Hercai dizisinde de erken final şoku yaşayan Ebru Şahin'i akıllara getirdi. Sosyal medyada "Hercai'nin kaderi Destan'a da yazıldı!" yorumları yapıldı.