Sera Kutlubey sevgilisi kim, nereli? Hercai'nin Azra'sı Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında?

Sera Kutlubey, Hercai'nin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Atv'nin sevilen dizisi Hercai her pazar akşamı güçlü oyuncu kadrosuyla sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Son olarak Zalim İstanbul dizisinde Cemre karakteri ile yer alan Sera Kutlubey sevgilisi kim, nereli? Hercai'nin Azra'sı Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında?

Hercai'nin Azra'sı Sera Kutlubey hakkında aramalar yapılmaya başlandı. Atv'de yayınlanan dizi Hercai'de Kutlubey'in dizinin akışını nasıl etkileyeceği de merak edilen başlıklardan oldu. ilk oyunculuk deneyimini Kehribar dizisi ile yapan Sera Kutlubey sevgilisi kim, nereli? Hercai'nin Azra'sı Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında?

SERA KUTLUBEY KİMDİR?

Sera Kutlubey, 19 Nisan 1994 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır ve Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde oyunculuk ve diksiyon dersleri almıştır.

Sera Kutlubey ilk oyunculuk deneyimini 2016 yılında rol aldığı Kehribar dizisi ile yaşamış ardından Babam ve Ailesi dizisinde rol almıştır.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde Cemre karakterine hayat veren Sera Kutlubey, 1.67 metre boyunda, 52 kilo ve Koç burcudur.

Sera Kutlubey’in rol aldığı diziler ve filmler:

2021- Hercai (Azra) (Tv Dizisi)

2019 – Zalim İstanbul (Cemre) (TV Dizisi)

2017 – İsimsizler (Seher) (TV Dizisi)

2016 – Babam ve Ailesi (Hasret) (TV Dizisi)

2016 – Kehribar (Genç Leyla) (TV Dizisi)