İlay Erkök aslen nereli? Hercai İlay Erkök kimdir, kaç yaşında?

İlay Erkök, Hercai dizisinde bu akşam fırtınalar estirecek. Yeni bölümde Reyyan'a doğrultuyu silah ile izleyenleri ekran başına kilitledi. Oyuncu, ilk deneyimini Güneşi Beklerken dizisi ile yapmıştır. Bir dönem Tolga Çevik'in asistanlığını yapan Hercai İlay Erkök kimdir, kaç yaşında? İlay Erkök aslen nereli?

İlay Erkök, ATV'de yayınlanan dizi Hercai'de Yaren Şadoğlu karakterine hayat vermektedir. Güler yüzlü olması ile dikkat çeken Yaren Şadoğlu Reyyan'a karşı kötülük beslemektedir. Başarılı oyuncu ilk kez Güneşi Beklerken dizisi ile izleyenlerin karşısına çıkmıştır. Peki, Hercai İlay Erkök kimdir, kaç yaşında? İlay Erkök aslen nereli?

İLAY ERKÖK KİMDİR?

İlay Erkök, 1 Ekim 1993 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezundur. 2013 yılında Güneşi Beklerken dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Royal Conservatoire of Scotland'da oyunculuk eğitimi alan İlay Erkök, İngiltere dönüşü ünlü komedyen Tolga Çevik'in asistanlığını yapmıştır.

Darısı Başımıza, İlk Öpücük Seni Gidi Seni, Hayatımın aşkı gibi projelerde yer alan İlay Erkök şimdilerde, Atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde Yaren Şadoğlu karakterine hayat vermektedir. İlay Erkök, 1.70 metre boyunda, 55 kilo ve Terazi burcudur.

2019 – Hercai (Yaren) (TV Dizisi)

2018 – Darısı Başımıza (Nur) (TV Dizisi)

2017 – İlk Öpücük (Sinema Filmi)

2017 – Seni Gidi Seni (Elif) (Sinema Filmi)

2016 – Çetin Ceviz 2 (Ayşen) (TV Filmi)

2016 – Hayatımın Aşkı (Sezen) (TV Dizisi)

2015 – İnadına Aşk (Damla) (TV Dizisi)

2013 – Güneşi Beklerken (Genç Demet) (TV Dizisi)

Hercai 68. bölüm kesintisiz izle! Hercai son bölüm full izle