Hercai dizisinden 55. yeni bölüm için nefes kesen fragman! Miran'ı yeni bölümde zor günler bekliyor

Hercai 55. yeni bölüm 2. fragman görüntüleri Atv izleyicisiyle buluştu. Yine imkansız bir aşkın anlatıldığı dizi Mardin Midyat'ta çekilen Hercai yeni bölümünde olayların ardı arkası kesilmiyor. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Hercai 55. yeni bölümden ilk görüntüler, dizi konusu ve oyuncu kadrosu ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Hercai dizisinin merakla beklenen 55. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Aksiyon dozu yüksek sahnelerin yaşandığı ve Atv'de yayınlandığı ilk günden beri izleyiciden tam not alan Hercai dizisi 55. yeni bölüm 2. fragmanında Midyat'ın en güçlü ailelerinden Şadoğulları'nın torunlarından biri olan Reyyan ile yıllar önce öldürülen anne ve babasının intikamını almak isteyen Miran'ı zor günler bekliyor. İşte Hercai 55. yeni bölüm fragmanı, konusu ve oyuncu kadrosu

HERCAİ YENİ 55.BÖLÜM 2.FRAGMANI


HERCAİ YENİ 55.BÖLÜM ÖZETİ

Miran annesinin yaşadığını öğrenir. Gözyaşlarıyla kapısına danayan Miran; ''Sana sarılmam, dokunmam ama izin ver yüzünü göreyim...'' der.

Dilşah’ı karşısında gören Hazar şoktadır. Onu alıp köye götürür, ancak Zehra Dilşah’a büyük bir yalan söyleyerek oradan gitmesini sağlar. Hazar geldiği gibi aniden yok olan Dilşah’ın peşine düşerken onu ortaya çıkaran ve Cihan’dan öğrendikleri sayesinde elini hayli kuvvetlendirdiğini düşünen Füsun’un keyfi yerindedir. Ancak Fırat’ın ona hazırladığı büyük sürprizle sarsılacaktır. Bu sırada Miran’ın, Cihan’la ilgili gerçekleri ortaya çıkarmasıyla Şadoğlu konağında da işler karışmıştır. Reyyan hem Nasuh’tan hem de Azize’den geçmişin hesabını sorar. Miran ona söylenen büyük yalanla soluğu Azize’nin karşısında alırken Hazar’da Şadoğlu konağına geri döner. Bu dönüşle artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

HERCAİ YENİ 55.BÖLÜM FRAGMANI


HERCAİ DİZİSİ KONUSU

Midyat'a İstanbullu bir işadamı olarak gelen Miran Aslanbey, Nasuh Şadoğlu'na ortaklıktan fazlasını teklif eder: torunu Reyyan'ı da ister! Ancak, yörenin en güçlü aile reisi Nasuh'un çok iyi bir kısmet dediği Miran için farklı planları vardır! Ona bir torun verecektir ama istediği torunu değil! Nasuh, Miran'ı kendi planına ikna etmeye çalışırken, Miran'ın planlanlarından habersizdir. İki erkek arasındaki haberleşme merakla beklenirken, gelecek haber iki genç kızın, Reyyan ve Yaren'in hayatını derinden etkileyecektir.

HERCAİ OYUNCU KADROSU

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği “İntikamdan doğan imkansız bir aşkın masalı" mottosuyla yola çıkan Hercai’nin başrollerini ise Akın Akınözü, Ebru Şahin ile birlikte Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen ve Eda Elif Başlamışlı paylaşıyor. İzleyiciyi ekrana kilitleyecek dizinin yönetmenliğini Cem Karcı, senaryosunu ise Eda Tezcan ve Feraye Şahin üstleniyor.

HERCAİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Mardin Midyat Sıla Konağında çekilen Hercai dizisinin çekildiği konak aynı zamanda Midyat Konuk Evi müzesi olarakta biliniyor.