Hercai 42. bölümde neler oldu? Hercai 43. yeni bölüm fragmanı yayında!

Hercai 42. bölümü ile bu akşam ATV ekranlarında olacak. Sevilen dizide heyecan dolu sahneler devam ediyor. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi Hercai saat 20.00'da seyirci karşısına geçiyor. Hercai 42 .bölümde Reyyan ve Miran bir ayrılık oyunu oynamaya karar veriyorlar. Hercai 43. bölüm fragmanı ise şimdiden merak edilmeye başladı.

Cuma akşamları ekrana gelen Hercai 42. bölümü ile izleyicinin karşısına geçiyor. Saat 20.00'da başlayan dizide yine heyecan dolu dakikalar yaşanacak gibi duruyor. Hercai 42. bölümde Aslan'ın yan evde bilerek bıraktığı çakmağı bulan Miran'ın kıskançlığı ortalığı fena karıştırıyor.

HERCAİ 43. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hercai 43. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linke tıklayarak fragmanı izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HERCAİ 42. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Azize'nin uğruna yıllarını harcadığı intikamın asıl sebebini öğrenip daha fazla kimse görmeden bu intikamı bitirmek isteyen Reyyan ve Miran yalandan bir ayrılık oyunu oynamaya karar vermişlerdir. Bu ayrılık, aralarındaki özlem ve tutkuyu had safhaya çıkarırken Aslan'ın yan evde bıraktığı çakmağı bulan Miran'ın kıskançlığı ortalığı fena karıştırır.

Reyyan'ın hamile olduğunu zanneden Hazar onu ve bebeğini olaylardan uzak tutmak için onları Zehra'nın yanına götürmeye karar verir. Bunu duyan miran ise uzakları yakın etmenin yollarını arar ve Reyyan'ın gitmesine fırsat vermeden Zehra'yı ona getirir. Fakat Miran'ın bu hamlesi hiç beklenmedik olaylara sebep olacaktır.

Aslan'ı bir türlü gönderemeyen Azize ise Aslan'ın duvarındaki Reyyan'ın fotoğraflarını görünce şok olur ve gönlünü Reyyan'a kaptıran Aslan'ı da bu sevda uğruna kaybetmemek adına Midyat'tan gitmesi için ona reddemeyeceği bir teklif sunar.