Hercai son bölümde neler oldu? İşte 10. bölüm..

Hercai izleyiciler her hafta yayınlanan bölümleri heyecanla bekliyorlar. 10. bölümde Miran, “Bu konaktaki herkes şahidim olsun. Seni boşuyorum Gönül” diyor. Gönül Miran’ın ayaklarına kapanıyor ve ağlıyor. Daha sonra Miran Reyyan’a, “Bakma bana öyle… Valla çok zor. Sen böyle bakınca tam şuraya bıçak saplanıyor.” diyor. Fragman sonunda Reyyan Miran’ın yanına geliyor. Miran, “Buradasın, bana geldin…” diyor. Diğer yandan Miran'ın avuçlarından kayıp gitmesini istemeyen Gönül'ün planları gün yüzüne çıkıyor. Hercai son bölüm izleme linki haberimizde sizlerle.

Hercai 10. Bölümde Miran, “Bu konaktaki herkes şahidim olsun. Seni boşuyorum Gönül” diyor. Gönül Miran’ın ayaklarına kapanıyor ve ağlıyor. Daha sonra Miran Reyyan’a, “Bakma bana öyle… Valla çok zor. Sen böyle bakınca tam şuraya bıçak saplanıyor.” diyor. Azize Aslanbey'in, Şadoğlu konağını almak için yaptığı hamle sonrası Miran'ın düşmanlığı bitireceğim karşılığında sadece Reyyan'ı istiyorum, teklifiyle Nasuh Ağa'nın karşısına geçiyor. Miran ve Nasuh arasındaki restleşmenin sonucu bir kere daha iki konak arasındaki dengelerin değişmesine neden olacak mı?

HERCAİ SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

HERCAİ 10. YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hercai son bölümde Miran, “Bu konaktaki herkes şahidim olsun. Seni boşuyorum Gönül” diyor. Gönül Miran’ın ayaklarına kapanıyor ve ağlıyor. Daha sonra Miran Reyyan’a, “Bakma bana öyle… Valla çok zor. Sen böyle bakınca tam şuraya bıçak saplanıyor.” diyor. Reyyan Miran’ın yanına geliyor. Miran, “Buradasın, bana geldin…” diyor.

"Reyyan, görmüyor musun seni çok seviyor!"

Azize Aslanbey'in, Şadoğlu konağını almak için yaptığı hamle sonrası Miran'ın düşmanlığı bitireceğim karşılığında sadece Reyyan'ı istiyorum, teklifiyle Nasuh Ağa'nın karşısına geçmiştir. Miran ve Nasuh arasındaki restleşmenin sonucu bir kere daha iki konak arasındaki dengelerin değişmesine neden olacak mı? Reyyan, Miran'ın teklifine nasıl karşılık verecek? Diğer yandan Miran'ın avuçlarından kayıp gitmesini istemeyen Gönül'ün planları gün yüzüne çıkar. Olanlara daha fazla seyirci kalamayan Miran boşanma kararı alır. Bu durum Aslanbey konağında ikinci bir depreme neden olur. Bu sefer Miran'ın kesin kararlı olduğunu gören Gönül her şeyin bittiğini düşünürken, Azize ve Sultan'ın bu duruma karşı hamlesi nasıl olacak?

HERCAİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

HERCAİ 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zehra, Azat'ın sözlerinden sonra Reyyan ile konuşmak istedi. Azat, ailesine Reyyan ile yarın evleneceğini söyledi. Yaren ağabeyini desteklerken Azat ona da pas vermedi. Miran, Azat'ın sözlerinden sonra Fırat ile salıncağın yanına gitti.

Miran, Reyyan’ın tüm engellemelerine rağmen onun yanından ayrılmadı. Aralarında atışmalar yaşansa da Miran vazgeçmedi. Reyyan’ı akrep sokması ile tartışmaları yarım kaldı. Miran hastaneye götürmek istese de ilaç olduğunu söyleyerek onu vazgeçirdiler. Reyyan’ı zor bir gece bekledi. Miran sevdiğinin elini tutarak bu zor geceyi atlatmasına yardım etmek istedi.

Hazar, Dilşah'ın mezarlığına gitti. Ağlayarak içini döktü ve ‘neden ben ölmedim' dedi. Hazar yüreğindeki yangını anlattı. Miran'ın onu düşman bellediğini ve haksız yere intikam aldığını söyledi. Tam o sırada Miran geldi. Hazar'I görünce yakasına yapışıp hesap sordu. Üstüne bir de silah çekti. Hazar, ‘kimsenin namusunu kirletmedim, babanı öldürmedim. Anneni sevdim' dedi.