Her küslüğe bir hediye! Şeyma Subaşı'nın kol saati servet değerinde

Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşıyor. Daha önce bir ayrılık süreci yaşayan Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi, şimdilerde lüks hediye haberi ile gündemdeler. İddiaya göre; Mısırlı milyarder, Şeyma Subaşı'ya servet değerinde lüks bir saat hediye aldı.

Mohammed Alsalouissi ile Şeyma Subaşı lüks saat hediyesi ile gündemdeler. Aralarındaki ayrılığa son veren Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi, barışmayı lüks bir hediye ile kutladılar. Takvim'de yer alan habere göre; Mısırlı milyarder, barıştığı sevgilisi Şeyma Subaşı için kesenin ağzını açtı.

MISIRLI MİLYARDER MOHAMMED ALSALOUSSİ, ŞEYMA SUBAŞI İÇİN KESENİN AĞZINI AÇTI

Şu sıralar Bodrum'da tatilde olan çiftten Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı için Rolex marka 1 milyon 800 bin TL değerinde bir saat hediye aldı.

Alsaloussi daha önce de değeri 3.5 milyon TL olan bir saat ve milyon değerinde hediyeler almıştı.

ŞEYMA SUBAŞI HAKKINDA ACUN ILICALI İDDİASI

Öte yandan Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde eski eşi Acun Ilıcalı ile, kızları Melisa Ilıcalı'nın velayeti sebebi ile kavga ettiği haberleri ile gündeme gelmişti ancak bu iddia, Acun Ilıcalı'nın bizzat kendisi tarafından yalanlanmıştı.

Yine Şeyma Subaşı'nın, kız kardeşi ile de arasının da Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Çağla Altunkaya sebebi ile bozuk olduğu öne sürülmüştü.