Hepsi'de sular durulmuyor! O açıklamalar sonrası Gülçin Ergül'le iletişimi bitirdi

Hepsi grubunun eski üyelerinden Gülçin Ergül'ün Akşam.com.tr'ye yapmış olduğu açıklamalar sonrası, Yasemin Yürük'ten ilk açıklama gelmişti. Günler sonra konu hakkında bir kez daha konuşan Yasemin Yürük, Hepsi grubunun eski üyelerinden Gülçin Ergül'le iletişimi bitirdiğini açıkladı.

Hepsi grubunda sular durulmuyor. Gülçin Ergül'ün Akşam.com.tr'den Hüsna Köşger'e verdiği röportajda, "Grup Hepsi'nin bu sene 20. yılı... Grubun hayranları da özel bir konser ya da belgesel projesini bekliyorlardı. Yasemin Yürük'ün, "Gülçin Ergül ya da içimizden biri projeyi kabul etmedi. Saygı duyuyoruz, kimseye zorla bir şey yaptıramayız. Bu sene 20. yılımız olacaktı, yazık oldu." açıklaması sonrası da, projeyi kabul etmeyen sizmişsiniz gibi yorumlar ve iddialar dolaşmaya başladı. Bu konuya bir açıklık getirmek ister misiniz?" ve "Yasemin Yürük'ün, "Onlarla sahnede olmayı çok özlüyorum. Biz bir bütündük ve sahnede gözlerimizden ne yapmamız gerektiğini anlardık. Çok uğraştım tekrar birleşmek için ama ikna edemedim; yapacak bir şey yok" şeklinde bir açıklaması da oldu. Bu açıklamaya karşılık olarak bir açıklamanız olur mu?" sorularına vermiş olduğu cevaplar gündemde büyük ses getirmişti.

İlk tepkiyse grubun eski üyelerinden Yasemin Yürük'ten gelmişti. Katıldığı bir davette, Gülçin Ergül'ün röportajda yapmış olduğu açıklamayla ilgili bir soruyla karşılaşan Yasemin Yürük, cevap hakkını kullanırken eski arkadaşını da Hepsi grubu üzerinden PR yapmakla suçlamıştı.

Gülçin Ergül ise eski grup arkadaşına, röportajdaki ilgili kısımları paylaşarak cevap vermişti.

"Kararıma saygı duyulmasını bekliyorum"

"Bizim üzerimizden prim yapma!"

YASEMİN YÜRÜK GÜLÇİN ERGÜL'LE İLETİŞİMİ BİTİRDİ

Son olarak katıldığı bir programda konuşan Yasemin Yürük, "Polemik yaratmamak için düzgün konuşmaya çalışacağım. Hayır tabi ki konuşmadım. Bundan sonra kendisiyle konuşmayı da düşünmüyorum. Evet, ego insanın düşmanıdır bence. İnsanlar işlerini yapmak istiyorsa, kendi yollarında ilerlemelerini öneriyorum. Benim ve dostlarımın yaptığı gibi... Kendisine başarılar diliyorum, beni hiç ilgilendirmiyor" ifadelerini kullandı.