İşte Çankırılı olan 5 ünlü isim

Hem ekranların hem de sahnelerin tozunu attıran ünlü isimlerin memleketleri merak konusu oldu. Bizde sizler için Çankırılı olan isimleri haberimizde derledik. İşte Çankırılı olan 5 ünlü isim…

Sanat dünyasının yakından takip edilen isimleri ışıltılı hayatları ile göz önünde olurken özel hayatlarına ilişkin detaylar hayranları tarafından merak ediliyor.

Bizde sizler için haberimizde Çankırılı olan isimleri listeledik.

İşte Çankırılı olan 5 ünlü isim...

Kırşehirli olan 3 ünlü

1- CEZA

Bilgin Özçalkan veya bilinen adıyla Ceza, 31 Aralık 1976 tarihinde İstanbul Üsküdar'da dünyaya gelmiştir. Nüfusa 1 Ocak 1977 olarak kayıt edilmiştir. Asıl mesleği Elektrik Teknisyenliği olan Bilgin Özçalkan bu işi bir süre yapmış ve bırakarak küçük yaştan itibaren ilgilendiği rap müzikle ilgilenmeye başlamıştır.

Aksaraylı olduğunu duyunca şaşıp kalacağınız 2 ünlü isim

2- EVRİM KEKLİK

1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Evrim Keklik, Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunudur. Sualtı Hokeyi ve Voleybol kariyerine sahiptir. Baba tarafından aslen Çankırı'lıdır.

3- ONUR BÜYÜKTOPÇU

1988 yılında İstanbul'da doğmuştur. Ancak anne ve babasının o dönemde İstanbul'da yaşadıkları için orada doğduğunu, İstanbul'da yaşamadığını belirtmiştir. Onur Büyüktopçu baba tarafından aslen Çankırı'lıdır. Anne tarafından ise göçmendir.

Nebahat Çehre, yıllar sonra LC Waikiki için model oldu

4- ÇAĞATAY AKMAN

1998 yılında dünyaya gelen Çağatay Akman Youtube sitesine kendisine ait beste ve sözü ile yüklediği parça Gece Gölgenin Rahatına Bak ile büyük bir çıkış yakalamıştır. 1 günde 300 Binden fazla izleyici kitlesine ulaşmıştır. Gece Gölgenin Rahatına Bak videosu son duruma göre 200 Milyon'un üzerinde izlenmiştir.

5- MUSTAFA CECELİ

1980 yılının Kasım ayında Ankara'da dünyaya gelen sanatçı Mustafa Ceceli Akrep burcu, boyu 1.74 cm, kilosu ise 73'tür. Çocukluk ve gençlik yılları doğup büyüdüğü şehir Ankara'da geçmiştir.

Babası Bekir Ceceli, bir süre Ankara'da çalışmış, ardından İstanbul Dudullu'da inşaat sektöründe iş hayatını sürdürmüştür. Baba tarafından aslen Çankırı, Atkaracalar İlçesi nüfusuna bağlıdır.