Helena Bonham, eski sevgilisi Tim Burton'la yaşadığı anısını yıllar sonra ilk kez anlattı!

Ünlü oyuncu Helena Bonham, yıllarca aşk yaşadığı çocuklarının babası yönetmen Tim Burton ile ilgili yıllar sonra anlattıkları ile gündem oldu. Tim Burton'un kendine evlilik telif edeceğini beklediğini söyleyen Bonham, teklifin beklediğinden çok farklı geldiğini anlattı.

Çok uzun yıllar aşk yaşayan Tim Burton ile oyuncu Helena Bonham Carter ilişkisini 7 yıl önce noktaladı. Ünlü oyuncu, Harper's Bazaar dergisi için özel bir makale kaleme alırken, Tim Burton'ın evlilik teklif edeceğini beklediği anları anlattı.

Ünlü oyuncunun anlattıklarına göre, Helena Bonham Carter'ın, Johnny Depp ve Mia Wasikowska rol aldığı Tim Burton'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Alice In Wonderland (Alice Harikalar Diyarında) filminin çekimleri öncesinde olanlar oldu.

Tim Burton'ın kendisine 'Sana sormak istediğim çok önemli bir şey var' diyerek toplantıya çağırdığını söyleyen Bonham, şaşırdığını belirtti. İki çocukları olduğunu ve birlikte yaşadıkları halde neden soru sormak için ofisine çağırdığını merak ettiğini ifade eden güzel oyuncu, Tim Burton ona çekeceği Alice In Wonderland filmindeki Red Queen karakterini oynamak isteyip istemediğini sorduğunu ifade etti.

Bonham, Tim Burton'dan evlilik teklifi beklediğini belirterek 'Bu teklifi almak evlenme teklifi almaktan daha iyiydi' sözlerini makalesine ekledi.