Hekimoğlu'nu özleyenlere müjde gibi proje! Ebru Özkan ve Timuçin Esen geri dönüşü duyurdular: Yakın zamanda Disney Plus'ta...

Ebru Özkan ve Timuçin Esen hayranlarını sevindirecek dizi projesi Gri'den ilk detaylar gelmeye başladı. Hekimoğlu'nda birlikte rol alan partnerlikleri çok sevilen Ebru Özkan ile Timuçin Esen, Hekimoğlu dizisinin geri dönmesini isteyenleri Gri dizisi ile oldukça mutlu edecekler.

Hekimoğlu dizisi uyarlama olup bitimine en çok üzüntü duyulan Türk dizilerinin başında yer alıyor. Timuçin Esen ve Ebru Özkan'ın partner oldukları ve enerjileri ile dizinin sevilmesinde büyük pay sahibi olmaları, bu üzüntünün oluşumundaki nedenler arasında sıralanabiliyor. Her iki ismi bir arada görmeyi çok isteyen Hekimoğlu hayranlarına, müjdeli bir haber geldi. Gri dizisinde oynayacaklarını müjdeleyen Ebru Özkan ve Timuçin Esen, Disney Plus dizisi Gri ile yeniden beraber rol alacaklar.

EBRU ÖZKAN VE TİMUÇİN ESEN HEKİMOĞLU'NDAN SONRA YİNE BAŞROLDELER

Yağmur ve Durul Taylan'ın yönettikleri dizinin çekimleri başladı. Başrolde yine Ebru Özkan ve Timuçin Esen ikilisi olacak. Ayrıca Alican Yücesoy da bu ikiliye eşlik edecek.

Toplam 8 bölümden oluşacak olan dizi; suç, gerilim ve psikoloji temalarını işleyecek.