Hekimoğlu 5 Ocak neden yok? Hekimoğlu yeni bölüm var mı?

Hekimoğlu 32. bölümü ile bu akşam ekrana gelmesi bekleniyordu. Kanal D'nin yayın akışını kontrol eden izleyenler, 32. bölüm yerine Maymunlar Cehennemi filmi ile karşılaştı. House M.D Türk uyarlaması olan yapım Hekimoğlu yeni bölüm var mı? Hekimoğlu bu akşam neden yok?

Hekimoğlu 32. bölümü hakkında aramalar sürüyor. Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan Saban, Okan Yalabık ve Kaan Yıldırım'ın bulunduğu dizi hatırı sayılır bir kitlesi ile ekranlardaki yolculuğuna devam ediyor. Bu hafta bir çok yapımın ekranda yer almaması Hekimoğlu izleyicilerini meraklandırdı. Peki, Hekimoğlu yeni bölüm var mı? Hekimoğlu bu akşam neden yok?

HEKİMOĞLU YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, BU AKŞAM YOK MU?

Hekimoğlu yeni bölümü bu akşam ekrana gelmeyecek. Yılbaşı tatili nedeniyle dizi 1 haftalık ara verdi. Hekimoğlu 32. bölümü ile 12 Ocak Salı günü saat 20:00'de Kanal D'de yayınlanacak.

Bu akşam EDHO var mı? ATV yayın akışında EDHO neden yok, yeni bölüm ne zaman?

HEKİMOĞLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ateş, iyileşip tekrar hastaneye dönüyor ve bu defa radarına İpek'le Orhan takılıyor.

5 Ocak Salı bu akşam Masumlar Apartmanı yok mu? Masumlar Apartmanı 17. yeni bölüm fragmanı...

Vurulduktan sonra hastaneye dönen Hekimoğlu, iki vaka birden almaya karar verir. Hekimoğlu’ndaki tek değişiklik iki vakayı aynı anda kabul etmesi değildir. Hekimoğlu hastaları iyileştirmeye çalışırken, bir yandan da İpek’in peşine düşer. İpek’in Orhan’la baş başa yemeğe çıkması ve şüpheli tavırları, Hekimoğlu’nu yeni bir oyunun içine sürükler.

Hekimoğlu iki vakayı da kurtaracak mı? İpek’in gizli sırrı ne? Hekimoğlu İpek’e yardım edecek mi? Orhan ve İpek, Hekimoğlu’na karşı birlik mi olacak?