Hedef Cem Yılmaz... İrem Derici'den şaşırtan itiraf

Yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz gün dijital platformunda takipçilerinden gelen soruları yanıtlarken Cem Yılmaz hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Derici, 'Bir sonraki hayatımda Cem Yılmaz olmak istiyorum. Kendimi ona çok yakın hissediyorum. Onun karizması başka bir şey' dedi.

Dijital platform Bigo Live'da takipçilerden gelen soruları yanıtlayan İrem Derici, Cem Yılmaz itirafı ile dikkatleri üzerine çekti.

Derici, 'Tek bir özür hakkım olsa, annemden dilerdim. Beni yetiştirmek çok zor iş... Yaptığım her yanlış için ondan özür dilerdim.' dedi.

Sevdiği şehirler hakkında da konuşan Derici, 'Türkiye'de en sevdiğim şehir İstanbul... Kaos insanıyım ben. İstanbul'da kaosun başkenti. O yüzden İstanbul'dan ölürüm de vazgeçemem... İzmir ve Bursa'da vazgeçemediklerim içinde... Yurt dışında ise, Barcelona, Venedik ve Paris...' ifadelerini kullandı.

CEM YILMAZ İTİRAFI

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü komedyen Cem Yılma hakkında yaptığı itirafla gündeme gelen Derici, şunları söyledi: 'Bir sonraki hayatımda Cem Yılmaz olmak istiyorum. Kendimi ona çok yakın hissediyorum. Onun karizması başka bir şey'

Kendisine gelen oyunculuk tekliflerinden de bahseden İrem Derici, 'Sinema ve dizi teklifleri alıyorum ama çok dallanıp budaklanmayı sevmiyorum. Ama itiraf etmeliyim ki, iyi bir oyuncu değilim. Botokssuz bir suratım olması lazım. Botokstan vazgeçemem. Ancak Brad Pitt'ten teklif gelirse vazgeçerim. Ama yarın ne gösterir bilmiyorum' ifadelerini kullandı.