Hazal Kaya'ya yakışıklı partner! İşte yeni dizisi

Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Hazal Kaya'dan hayranlarını sevindirecek proje müjdesi geldi. Alı Kara dizisiyle ekranlara dönecek olan Hazal Kaya'nın partneri yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz oldu. Kaya ile Alperen Duymaz'ı buluşturan Alı Kara'nın hangi kanalda yayınlanacağı ise netlik kazanmadı.

Son olarak dijital platformda yayınlanan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde rol alan Hazal Kaya, ekranlara dönüyor. Hazal Kaya'nın ardından Alı Kara dizisi için Alperen Duymaz'la da anlaşma sağlandı.

Haberler.com'da yer alan habere göre; son olarak EGO dizisinde rol alan Alperen Duymaz, polisiyle aşk hikayesinin anlatılacağı diziyle anlaştı. Duymaz'ın ardından Hazal Kaya ile görüşmelere başlandı. Kanal görüşmeleri de devam eden dizinin sete çıkış tarihi henüz belli değil. Senaryoyu çok beğenen iki oyuncu dizinin kanalı belli olana kadar dijital ve film projelerini değerlendirmeye alacak. Dizinin yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer oturacak, senaryosunu ise Eylem Canpolat kaleme alacak.