Hazal Kaya kötü haberi verdi: Evde yarı baygın yatıyorum

Bir süredir sessizliğe bürünen Hazal Kaya'dan hayranlarını korkutan haber geldi. Sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu Hazal Kaya, ''Fiziksel olarak aşırı zorlandığım bir dönem sadece, sonra anlatırım. Psikolojik olarak kaldırabildiklerimin de ciddi bir sınırı oldu. Ayrıca 9'a 3 tansiyonla ya evde baygın yatıyorum'' ifadelerine yer verdi.

Ali Atay ile boşanacakları konuşulan ve iddiaları yalanlayan Hazal Kaya, bir süredir sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmuyordu. Değiştirdiği imajı ile uzunca bir süre konuşulan Hazal Kaya, Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşım yaparak sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

"EVDE YARI BAYGIN YATIYORUM"

Ünlü oyuncu Kaya, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Nasıl açtım arayı ama? İsteyerek olmadı valla. Fiziksel olarak aşırı zorlandığım bir dönem sadece, sonra anlatırım. Psikolojik olarak kaldırabildiklerimin de ciddi bir sınırı oldu. Ayrıca 9'a 3 tansiyonla ya evde baygın yatıyorum ya da sette hayatta tutunmaya çalışıyorum 'ay çok güzel şeyler geliyor neyse' böyleyken böyle. İki üç haftaya toparlarım gibi; yani umarım! Öptüm"