Hayranlığın böylesi! Ezgi Mola kahve bardağına yazılan notu paylaştı

TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı, bu sezonun en çok izlenen dizilerinden biri. Ezgi Mola'nın canlandırdığı Safiye karakteri de en az dizi kadar dikkat çekiyor. Ezgi Mola, her ne kadar dizide dram dolu bir kadının hayatını oynasa da günlük hayatında son derece güler yüzlü ve esprili bir kişilik. Bu yönüyle de takipçilerinin çok sevdiği bir isim. Ünlü oyuncu kahvesi ile gelen notu sosyal medya hesabından paylaştı.

Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Safiye karakteri ile ününe ün katan Ezgi Mola, hayranından gelen notu sosyal medya hesabından paylaştı. Dizide pek sevilecek bir karakteri canlandırmasa da Ünlü oyuncunun hayranları bir hayli fazla. Sevenlerinin övgü dolu yorumlarına ve mesajlarına bol bol muhatap olan Mola, kahvesi ile gelen notu paylaştı.

Samimi oyuncunun karşısına gittiği yerlerde de güzel sürprizler çıkıyor. Bir kahve zincirine giden Mola, kahveyi veren kişinin kendisine olan hayranlığını döktüğü satırları sosyal medya hesabından paylaştı.

Notlardan birinde "Her zerrenize hayranım Ezgi Hanım" yazıyor. Diğerinde ise "Gülüşüyle güneşi kıskandıran kadın" notu düşülmüş.