Hayranlarını heyecanlandıran haber! Çukur'un Nehir'i Hazal Subaşı yeni bir proje ile anlaşıyor!

Çukur dizisinde Nehir karakterini canlandıran Hazal Subaşı yeni bir proje ile tekrar ekranlara gelebilir. Çukur'da Aliço karakterine hayat veren Rıza Kocaoğlu ile tanışıp sevgili olan güzel oyuncu, şu an proje için imza aşamasında. Subaşı, Gain'in ''Bizi Ayıran Çizgi'' adlı projesinin hemen ardından şimdi de Tims&B'nin Netflix için çekeceği ''Sıcak Kafa'' dizisiyle görüşüyor.

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'un en dikkat çeken oyuncularından biri Hazal Subaşı'ydı. Güzel oyuncu aynı dizinin setinde tanıştığı Rıza Kocaoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çukur dizisindeki rolü bittikten sonra Gain'in "Bizi Ayıran Çizgi" adlı projesinde yer alan Subaşı şimdilerde ise yeni bir proje ile görüşüyor. Dijital dizi platformu Netflix'in Türkiye'de izleyiciye sunacak dizilerinden biri 'Sıcak Kafa' oldu. Ünlü oyuncu imza atarsa yeni dizinin başrolünde olacak.

Tims&B'nin yapımcılığında çekilecek filmin yönetmenliğini Mert Baykal üstlenecek. Muhteşem Yüzyıl başta olmak üzere birçok başarılı işe imza atan Baykal uzun süredir bu proje üzerine çalışıyor. Bu haber, Hazal Subaşı'nın adını yeni bir projede duyan hayranları ise çok sevindirdi.