Hayranları çok sevinecek! Çukur'un Çağatay Erdenet'i Nejat İşler geri dönüyor

Show TV'nin severek izlenen başrollerinde Necip Memili ve Aras Bulut İynemli'nin rol aldığı Çukur 11. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Fragmanda, Yamaç'ın Akın'ı uyardığı anlar dikkat çekerken Nejat İşler'in hayat verdiği Çağatay Erdenet Çukur'a geri dönüyor. Çukur'da Ogeday'ın ölümünün ardından Erdenet ailesinden bir ismin daha sonu geliyor.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Necip Memili'nin rol aldığı Çukur dizisi 111. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Her bölümü aksiyon dolu olan Çukur'da yeni gelişmeler yaşandı.

Çukur'un 11 Ocak Pazartesi günü ekrana gelecek olan yeni bölümüne Nejat İşler'in canlandırdığı Çağatay Erdenet karakteri ile geri dönmesi damga vuracak.

Yamaç ve Akın'ın arasında gerilim dolu anlar yaşanırken ekrana gelen sahnede Yamaç'ın 'Kendinden önce sevdiklerini düşüneceksin!' sözleriyle Akın'ı uyarması dikkat çekti. Çukur'da Ogeday'ın ölümünün ardından Erdenet ailesinden bir ismin daha sonu geliyor.


ÇUKUR 11. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Yamaç'ın Cengiz'e iki bilmece sorduğu tanıtımda paralarının ve oğlu Ogeday'ın tehlikede olduğunu duyan Cengiz'in yapacağı hamle merak konusu oluyor. Cengiz, yanan paraları karşısında büyük bir yıkım yaşarken, Ogeday'ı kurtarmak için harekete geçen Kulkan'ın çukura düştüğü anlar ise dikkat çekiyor.