Dizisi acil final yapan Burcu Özberk'ten sürpriz karar! Hayranları çılgına dönecek! Yaz boyunca...

Burcu Özberk'in başrolünde yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisi Nisan ayında final yaptı. Şu sıralar bir projede yer almayan Burcu Özberk son olarak Endonezya'nın Bali Adası'nda tatil yapmıştı. Tatil için aynı yeri tercih edeceğini söyleyen Burcu Özberk muhabirlerin ''Yeni projeler olacak mı? Tatile devam mı edeceksiniz?'' gibi yaz projesi hakkındaki sorularına şaşırtan bir cevap verdi. Ünlü oyuncu biraz kendisine vakit ayıracağını belirtti.

Aşk Mantık İntikam dizisindeki Esra karakteriyle bu sezon izleyici karşısına çıkan Burcu Özberk dizinin Nisan ayında final yapmasıyla birlikte tatile çıktı. Güzel oyuncu yaklşık 3 aylık sürece bakıldığında bir projede yer almadı ve gelen teklifleri değerlendiriyor. Kısa bir zaman önce Etiler'de objektiflere takılan ünlü oyuncu kendisine yeni bir projesinin olup olmadığı sorulunca "Çalışmak istemiyorum" şeklinde cevapladı. Böylece Burcu Özberk'in bu sezon yaz dizilerinde rol almayacağı ortaya çıktı.

BURCU ÖZBERK'TEN SÜRPRİZ AÇIKLAMA!

Bali'ye gideceğini açıklayan Burcu Özberk "Projeler olacak mı? Tatile devam mı edeceksiniz?" sorusuna ise "Çalışmak istemiyorum" diyerek yanıt verdi.

"İNSAN KENDİNE VAKİT AYIRMALI"

Bunun üzerine muhabirin "Nedeni var mı?" sorusu üzerine "Yok. Biraz insan kendine zaman ayırmalı diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

GEÇEN AY FİNAL YAPMIŞTI

Geçen yıl macerasına başlayan Aşk Mantık İntikam dizisi 22 Nisan Cuma final bölümüyle ekranlara veda etmişti.

PAYLAŞIMLA VEDA ETMİŞTİ

Burcu Özberk sosyal medya hesabından veda için yaptığı paylaşımda "İlk fotoğrafımız. Çok güzel bir hikayeydi. Özleyeceğim. Desteğiniz için teşekkür ederim. Yan yana nice işlere." notunu eklemişti.