Hayatını kaybeden Tina Turner'ın son isteği hayranlarını duygulandırdı

83 yaşında hayatını kaybeden Tina Turner'ın geçmiş yıllarda verdiği röportaj ortaya çıktı. Tina Turner'ın ölmeden önceki son isteğini açıkladığı röportajı gören hayranları duygulandı. Turner'ın nasıl anılmak istediği sorusuna dikkat çeken bir cevap verdiği ortaya çıktı.

AA

ABD'li ünlü ses sanatçısı Tina Turner 83 yaşında hayatını kaybetti.

Güçlü ve kendine has gırtlak yapısıyla müzik dünyasında ayrı bir yer edinen sanatçısının Facebook sayfasından yapılan açıklamada, "Tina Turner'ın vefatını büyük bir üzüntüyle duyuruyoruz. O, müziği ve yaşama olan sınırsız tutkusuyla dünya çapında milyonlarca hayranını büyüledi ve yarının yıldızlarına ilham verdi." ifadelerine yer verildi.

Turner profesyonel hayatı boyunca, müzik dünyasına kazandırdığı eşsiz eserlerle adından söz ettiren ve hit parçalarıyla dönemin en kalıcı kadın sanatçılarından biri oldu.

TINA TURNER SON İSTEĞİ İLE DUYGULANDIRDI

Turner'ın Guardian gazetesine verdiği ve son olduğu düşünülen röportajında, nasıl anılmak istediği sorusuna "Rock 'n' Roll Kraliçesi" ve "kendi koşullarında başarıyı hedeflemekte diğer kadınlara yol gösteren bir kadın" olarak yanıtını verdiği görüldü.

Turner'ın bu dileği, sözcüsü tarafından onaylandı. Turner'ın vefatının ardından yapılan açıklamada, "Rock 'n' Roll Kraliçesi" Tina Turner'ın, uzun bir hastalığının ardından 83 yaşında huzur içinde hayatını kaybettiği ve dünyanın bir müzik efsanesi ve rol modelini yitirdiği" ifade edildi.

Tina Turner hayatını kaybetti