Meltem Miraloğlu hakkında bomba iddia

Hayat Devam Ediyor dizisinde rol almasının ardından yıldızı parlayan Meltem Miraloğlu, Amerika'ya yerleşerek kendisinden 48 yaş büyük Patrick ile evlendi. Meltem Miraloğlu'nun Amerika'daki hayatını yakından bilen ünlü yazar, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yazar, Miraloğlu'nun tarafının morardığını, burnunun kırıldığını ve polis korumasına alındığını açıkladı.

Oyunculuğu bırakıp Amerika'ya yerleşen Meltem Miraloğlu, kendisinden 48 yaş büyük Patrick ile evlenmesinin ardından hakkında arka arkaya bomba iddialar ortaya atıldı. Miraloğlu'nun ABD'de nasıl bir hayat sürdüğünü bilen ünlü yazar, Onur Akay'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ülkü Gözen Stewart, "Meltem darp edilmişti. Bütün vücudu çürük içindeydi. Ben bunu gözümle gördüm. Keşke Meltem çok doğru ilerleseydi." dedi.

Patrick'le Miraloğlu'nun nasıl tanıştığında da bahseden Stewart, "Biz onu ziyarete gitmiştik. Açık kalp ameliyatı olmuştu. Meltem bizden uzak oturdu. Elinde telefonla burnunu kıran kişiyle istişare içindeydi. Hasta ziyareti kısa olur. Tam kapıdan çıkacağız, kendisi kızımızın kim olduğunu, neden hiç konuşmadığını ve mutsuz göründüğünü sorunca, Meltem 'anlatabilirsiniz' dedi.

Biz de üstünkörü anlattık. Çok sinirlendi ve ben onu evlat edinirim deyince Meltem'in gözyaşlarını gördüm. Kız baba buldum diye ağladı titredi, hepimiz çok duygulandık." dedi.