Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı Paşhan Yılmazel çok değişti... Son halini görenler gözlerine inanamadı

Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği Ortega Sedat karakteri ile hafızalarda yer edinen Paşhan Yılmazel, yıllar içindeki değişimi ile gündeme geldi. Sosyal medyayı oldukça Aktif kullanan Paşhan Yılmazel'in değişiminin ardından hayranları tanımakta güçlük çekti. Ünlü oyuncunun son hali sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yerini aldı.

2003-2006 yılları arasında yayınlanmış olan başrollerinde Perran Kutman, Tarık Pabuçccuoğlu ve Kerem Kupacı gibi birbirinden ünlü isimlerin rol aldığı Hayat Bilgisi, yayınlandığı dönem en çok izlenen yapımlar arasında yerini alıyordu. Hayat Bilgisi dizisi oyuncularının son halleri ile gündeme geliyor.

Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı Ortega Sedat karakteri ile yıldızı parlayan Paşhan Yılmazel, en sevilen isimlerden oldu. Barbie Gamze ile yaşadığı aşkla o dönemin gençlerinin gönlünü fetheden Ortega Sedat, yıllar içinde yaşadığı değişimle gündeme geldi.

HAYAT BİLGİSİ'NİN ORTEGA'SI PAŞHAN YILMAZEL SON HALİ

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen ünlü oyuncu Paşhan Yılmazel, Instagram hesabından yayınladığı fotoğraflar ile adından söz ettiriyor. Yıllar içinde büyük bir değişim yaşayan Yılmazel, takipçilerinden tam not aldı.

İşte Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı Paşhan Yılmazel'in son hali;