Hayat Bayram olsa filmi ne zaman çekildi? Filmin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Hayat Bayram Olsa filmi bu akşam FOX TV ekranlarında olacak. Filmin başrollerini Kadir İnanı ve Hülya Koçyiğit paylaşıyor. Ayvalık Şeytan Sofrası'nda başlayan filmin aynı isimde bir de şarkısı vardır. Hayat Bayram Olsa saat 20.00'da seyirci ile buluşacak.

Hayat Bayram Olsa filminin başrollerinde Kadir İnanır ve Hülya Koçyiğit yer alıyor. Film bu akşam FOX TV'de saat 20.00'da yayınlanacak. Bayramın 3. gününde ailecek Yeşilçam filmi izleyip keyif yapmak isteyenler Hayat Bayram Olsa filmi ile nostaljik dakikalar yaşayacak.

HAYAT BAYRAM OLSA FİLMİ NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Hayat Bayram Olsa filmi 1973 yılında çekilmiştir. Filmin senaryosu Ahmet Üstel ve Bülent Oran'ın kaleminden çıkmıştır.

HAYAT BAYRAM OLSA FİLMİ KONUSU NEDİR?

Ateşoğulları ile Barutoğulları aileleri arasında yıllardır süregelen bir kavga vardır. Barutoğulları ailesi, oğulları Doğan'ı bu kavgadan uzak tutabilmek için İstanbul'a gönderir. Ateşoğullarından Musa ise kız Ceylan'ı gözünün önünden ayırmaz. Ceylan'ı yanında çalıştıran Musa, kızını zengin bir adam ile evlendirmeye karar verir. Bu haberi duyan ve kıskanan Barutoğullarından Haşim ise oğlunu evlendirmek için İstanbul'dan yanına çağırır. Yıllar sonra aynı yerde bulunan Doğan ile Ceylan arasında beklenmeyen bir aşk başlayacaktır.

HAYAT BAYRAM OLSA FİLMİ OYUNCULARI

  1. Kadir İnanır
  2. Hülya Koçyiğit
  3. Ali Şen
  4. Hulusi Kentmen
  5. Cevat Kurtuluş
  6. Bilge Zobu
  7. Handan Adalı
  8. Günay Güner
  9. Ahmet Turgutlu
  10. Meral Kurtuluş