Havva Öztel, Aleyna Tilki için 'Kızını itin önüne atıyorsun' diyen takipçisine öfke kustu! Öyle bir cevap verdi ki...

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, bir takipçisinden gelen ''Kızını itin köpeğin önüne atıyorsun'' mesajını görünce çileden çıktı. Her daim Aleyna Tilki'nin arkasında olduğunu ifade eden anne Havva Öztel, kadın takipçisinin mesajlarını ifşa edip ''Sen kimsin benim analığımı sorguluyorsun? Haddini bilmezsen bildiririm'' diyerek tepki gösterdi.

Kızı Aleyna Tilki'nin izinden giderek geçtiğimiz günlerde şarkıcılığa adım adan Havva Öztel, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Havva Öztel, paylaşımları ile konuşulmaya devam ediyor. Kızı Aleyna Tilki'nin sosyal medyada verdiği cesur pozlara karışmaması ile eştirilen Öztel, kadın takipçisine sert çıktı.

"TERBİYESİZ KADIN SEN KİMSİN BENİM ANALIĞIMI SORGULUYORSUN?"

Bir sosyal medya kullanıcısı Öztel'e "Birileri laf edince zorunuza gidiyor. Kızını itin köpeğin önüne atıyorsun. 16 yaşında barlarda boy gösterdi" mesajını gönderdi. Gelen mesaj karşısında öfkesine hakim olamayan Öztel, takipçisini ifşa edip şu cevabı verdi:

"Halka şarkı söylüyor ite köpeğe değil terbiyesiz kadın sen kimsin benim analığımı sorguluyorsun? Haddini bil bilmezsen bildiririm"