Havaya girdiler... Barbaroslar dizisinin yıldızları Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe imajıyla tam not aldı

TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlamak için hazırlıklarına tam gaz devam eden Barbaroslar dizinin başrol oyuncuları Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe yeni imajları ile objektiflere poz verdi. Dönem kıyafetleri ile verdikleri pozlar beğeni toplayan ikili sevenlerinden tam not aldı.

Diriliş Ertuğrul dizisi ile kariyerinde büyük bir sıçrama yaşayan Engin Altan Düzyatan ve Sen Anlat Karadeniz dizisindeki performansı ile herkesi kendine hayran bırakan Ulaş Tuna Astepe TRT1'de ekrana getirilecek olan Barbaroslar dizisi için bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde Barbaroslar dizinin kadrosuna Yetkin Dikinciler, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu'nun da dahil olduğu duyurulmuştu.

Dönem dizisi olan Barbaroslar'da ikilinin nasıl bir imaja bürüneceği merak konusu olurken fotoğraf geldi. Ulaş Tuna Astepe ve Engin Altan Düzyatan dönem kıyafetleri içinde objektiflere poz verdi. İkili büyük beğeni topladı.

BARBAROS DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Dizide Osmanlı Dönemine bir zamanlar damga vurmuş isim olan Barbaros Hayrettin Paşa anlatılacak. Payitaht Abdülhamid dizisinin yapımcısı olan ES Yapım, Barbaros ile yeniden tarihi bir diziye imza atmaya hazırlanıyor.

Kaptan-ı Derya unvanıyla bilinen Barbaros Hayrettin Paşa'nın maceralarını anlatacak olan dizinin çekimlerine salgın nedeniyle ara verilmişti. Herhangi bir aksilik olmadığı takdirde dizi çekimleri Temmuz ayı itibariyle yeniden başlayacağı bildirilmişti.

Barbaros'un senaryosunu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz yazacak. Yönetmen koltuğunda ise Taylan Biraderler'i göreceğiz.