Simge Sağın mezuniyetinden sonra hastanelik oldu

Şarkıları dillere pelesenk olan Simge Sağın, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü'nden mezun oldu. Kep atma törenine katılan ve şarkılar söyleyen Simge, kas spazmı geçirdi. Rahatsızlandığını sosyal medyada hesabından duyuran Simge, ''Bugün kas spazmı ile hastaneye başvurdum. Ağrılarım yüzünden ne yazık ki bu gece sezon boyunca sahne aldığım mekânda olamayacağım. Tüm gelecek olanlardan özür diliyorum'' ifadelerini kullandı.

Tercih ettiği sahne kıyafetleri ile sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Simge Sağın, 15 sene önce başladığı İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü'nden mezun oldu. Kep atma törenine katılan ünlü şarkıcı, diplomasına kavuştu.

Mezuniyette sahne alıp sevilen şarkılarını seslendiren Simge Sağın, şov yaptı. Rüzgar ve yağmurdan etkilenen Sağın, gece sonunda hastanelik oldu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan Simge Sağın, şu ifadeleri kullandı:

"Dün akşamki mezuniyet töreninde heyecanımda rüzgâra ve yağmura maruz kaldım. Bugün kas spazmı ile hastaneye başvurdum. Ağrılarım yüzünden ne yazık ki bu gece sezon boyunca sahne aldığım mekânda olamayacağım. Tüm gelecek olanlardan özür diliyorum"