Hatice kimdir, aslen nerelidir? Hatice'nin nişanlısı Ali Kemal Sarı kimdir, ne iş yapıyor?

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile zaman zaman magazin gündemine gelen Hatice bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının konuğu oldu. Sevgilisi ile ilgili çok özel açıklamalarda bulunan Hatice hakkında araştırmalar da hız kazandı. Hatice kimdir, aslen nerelidir? Hatice'nin sevgilisi Ali Kemal Sarı kimdir, ne iş yapıyor? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm merak edilenler...

Şarkıcı Hatice bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Hatice kimdir, aslen nerelidir? Hatice'nin sevgilisi Ali Kemal Sarı kimdir, ne iş yapıyor? gibi soruların yanıtları ise yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Eylül ayının başında, kendisinden 10 yaş küçük oyuncu Ali Kemal Sarı ile aşkı doludizgin devam eden şarkıcı Hatice, evlilik açıklamasında bulundu. İşte hakkında tüm merak edilenler...

HATİCE KİMDİR, ASLEN NERELİDİR?

90'lı yılların sonunda müzik dünyasına giriş yapan ve ilk olarak "Kezban Yenge" şarkısıyla tanınan Hatice Çarpar tanınan adıyla Hatice, 6 Aralık 1978 tarihinde Narlıdere'de dünyaya geldi. Henüz küçük yaşlardayken müzikle iç içe olan Hatice, aile toplantılarında ve düğünlerde amatörce şarkı söylemeye başladı. Farfara, Emiceoğlu Dursun, Kiraz, Kezban Yenge, Çıt Çıt adlı parçalarla hit oldu."İner misin Çıkar mısın?" isimli yarışma programı ise dönüm noktalarından biri oldu.

Ayrıca Çürük Elma programının sunuculuğunu üstlendi. Eyüp Musiki Cemiyeti 'ne kayıt oldu ve Nejat Yertut'tan ders aldı. Aynı zamanda Arif Sağ Müzik Okulu'na devam ederek müzik üzerine akademik kariyerinin yeterince olgunlaştıktan sonra profesyonel çalışmalara başladı. Sanatçının kendisi gibi şarkıcı olan ilk eşi Güney Aydan, beyin kanaması nedeniyle 2003 yılında vefat etti. Hatice, son zamanlarda sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı iddialı paylaşımlar ve açıklamalarla gündeme geliyor.

ALİ KEMAL SARI KİMDİR, MESLEĞİ NEDİR?

Ali Kemal Sarı, Beykent Üniversitesi'nde oyunculuk okuyor. Kendisinden 10 yaş küçük oyuncu Ali Kemal Sarı ile aşkı doludizgin devam eden şarkıcı Hatice, 'evlilik' açıklaması yaptı. Eylül ayının başında, parmağındaki yüzükle dikkat çeken ünlü şarkıcı, sevgilisinin kendisine evlilik teklif ettiğini söyledi.

Özgür Alter kimdir, kaç yaşındadır? Özgür Alter aslen nerelidir?