Hastalığı yüzünden hızla kilo vermişti... Sefirin Kızı'nın Nare'si Neslihan Atagül'ün son paylaşımı hayranlarını üzdü

Bağırsak rahatsızlığı nedeniyle hızla kilo kaybeden ve Sefirin Kızı dizisinden ayrılmak zorunda kalan Neslihan Atagül, vücudunun ona çalışması için tolerans göstermediğini söylemişti. Uzman isimlerin de ‘Geçirgen bağırsak sendromu' için uyarılarda bulunduğu başarılı oyuncu Neslihan Atagül, yeni bir paylaşımda bulundu. Sefirin Kızı'nın Nare'si Neslihan Atagül son paylaşımı ile takipçilerini üzdü.

Star TV'de yayınlanan başrollerinde Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu'nun rol aldığı Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat veren güzel oyuncu Neslihan Atagül, geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmıştı. Sağlık sorunları nedeniyle diziye veda edeceğini ifade eden Neslihan Atagül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Sefirin Kızı macerasına nokta koymuştu.

'Geçirgen bağırsak sendromu' teşhisi konulan Atagül, 'Vücudum tolerans göstermedi, biraz dinlenmeye ihtiyacım var' açıklamasında bulunarak diziye veda etti. Neslihan Atagül'ün yerine Sefirin Kızı kadrosuna bir dönem Engin Akyürek ile Kara Para Aşk dizisinde başrolleri paylaşan Tuba Büyüksütün dahil oldu.

'Geçirgen bağırsak sendromu' nedeniyle zor günler geçiren ve uzamanlar tarafından bu hastalık nedeniyle ölüm riski olduğu söylenen Atagül, sosyal medyadan yeni bir paylaşımda bulundu.

İşte 'Geçirgen bağırsak sendromu' hastalığıyla mücadele eden Neslihan Atagül'ün son hali...