Hasan Yalnızoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Kenan İmirzalıoğlu gözyaşlarına hakim olamadı

Kanser hastalığı nedeniyle 50 yaşında vefat eden Hasan Yalnızoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılan isimler arasında Kenan İmirzalıoğlu da vardı. Ünlü isim, gözyaşlarına hakim olamadı.

Anadolu Ateşi'nin baş dansçısı olarak bilinen ve bir dönem Survivor yarışma programında da yer alan Hasan Yalnızoğlu, tedavi gördüğü pankreas kanseri hastalığı nedeniyle vefat etti. 7 yaşında bir kızı olan 50 yaşındaki sanatçı Hasan Yalnızoğlu için cenaze töreni düzenlendi.

Yalnızoğlu'nun cenaze törenine, bir dönem aynı yarışmada beraber yer aldığı ünlü oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu da katıldı.

KENAN İMİRZALIOĞLU GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Kenan İmirzalıoğlu, Hasan Yalnızoğlu'nun 7 yaşındaki kızının yanına gitti. Ünlü isim bu anlarda gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze töreninde konuşan İmirzalıoğlu, Yalnızoğlu için, "Nevi şahsına münhasır bir insandı, yumuşacık bir kalbi vardı. herkesten aynı şeyleri duyacaktınız. Best Model'de oda arkadaşımdı. o bana diyordu gönlümün birincisi sensin, ben de ona diyordum gönlümün birincisi sensin diye. ben birinci olmuştum, o ikinci. çok güzel hatıralar bıraktı." ifadelerini kullandı.

Cenazeye katılan isimler arasında; Pınar Altuğ Atacan, Berk Oktay ve Meriç Erkan gibi isimler de vardı.