Hasan Can Kaya rekor kırdı! Konuşanlar 40 milyon izlenmeye ulaştı

Acun Ilıcalı'nın kurduğu dijital platform olan Exxen'de yayın hayatına devam eden sunuculuğunu Hasan Can Kaya'nın sunuculuğunu üstlendiği Konuşanlar programı büyük bir başarıya imzasını attı. Hayran kitlesi her geçen gün artan Konuşanlar programının tüm bölümleri toplamda 40 milyonun üzerinde izlenerek rekor kırdı.

İlk olarak YouTube yayın hayatına başlayıp kısa sürede büyük bir hayran kitlesi elde eden ünlü isim Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen platformu ile anlaşma imzalayarak ocak ayında Konuşanlar programı ile transfer oldu. Hasan Can Kaya, Konuşanlar programı ile Türkiye'deki dijital platformlar arasında en çok izlenme sayısına ulaşan isim oldu.

Ocak ayıda Exxen'de yayın hayatına başlayan Konuşanlar programı 40 milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaşarak rekor kırdı.

Hasan Can Kaya, geçtiğimiz günlerde kendisine yöneltilen 'Hangisi daha avantajlı: Zengin ve çirkin doğmak mı, fakir ve güzel doğmak mı?' sorusuna şu yanıtı vermişti:

'Sadece fiziksel güzellik kastediliyorsa ilki daha avantajlı. Hatta zengin doğuyorsa en azından fiziksel olarak güzel olmamak iyi bir şey. Çirkinlik insanı geliştirir. Yok eğer zekâ güzelliğiyse mesele, o zaman tartışmasız ikincisi...'