Harry Potter'ın yıldızı Jessie Cave'i yıkan haber! Üç aylık bebeği koronavirüse yakalandı

Harry Potter filmiyle yıldızı parlayan İngiliz oyuncu Jessie Cave'den kötü haber geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla üç aylık bebeğinin koronavirüse yakalandığını duyuran ünü oyuncu takipçilerinden dua istedi. 2014 yılında Alfie Brown'la evlenen Cave'in, Donnie, Margot ve Abraham adında üç çocuğu dünyaya geldi.

2014 yılında Alfie Brown'la evlenen Harry Potter'ın yıldızı Jessie Cave'i geçtiğimiz Ekim ayında oğlu Abraham'ı kucağına almıştı. Kötü haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla üç aylık bebeği Abraham'ın koronavirüse yakalandığını duyurdu.

'BEBEĞİM İÇİN DUA EDİN'

Hastane odasından çektiği bir fotoğrafı paylaşan Cave, 'Haberleri izole edilmiş bir hastane odasında izledim. Zavallı bebeğim korona oldu. Şu an durumu iyi ve günden güne daha da iyiye gidiyor. Bu mutasyon çok güçlü ve bulaşıcı. Umarım herkes önümüzdeki günlerde daha dikkatli olur. Yeni yıla böyle başlamak ve travmatik bir doğumdan bu kadar kısa süre sonra hastaneye dönmek istemezdim. Doktorlara minnettarım. Lütfen bebeğimin iyileşmesi için dua edin.' ifadelerini kullandı.