Harekete geçti! Serenay Sarıkaya tekne alıyor

İş insanı Haldun Demirhisar'la aşk yaşadığı yönünde çıkan haberlerin ardından magazin manşetlerinden düşmeyen güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, kendini ödüllendirmek için harekete geçti. Deniz tutkusu ile bilinen başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya'nın tekne alacağı öğrenildi. Sarıkaya, tutkusunu gerçekleştirmek için kesenin ağzını açtı.

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen ve bir süredir ekranlardan uzak olarak dinlenmeyi tercih eden Serenay Sarıkaya, iş insanı Haldun Demirhisar ile görüntülenmesinin ardından Göcek'te kaldığı çitlikte tatiline devam ediyor.

Bergen filmi için iki senedir hazırlık yapan ancak sete bir türlü çıkamayan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak kadroya veda ettiğini duyurdu. Bergen filminden ayrılması ile dikkatleri üzerine çeken Sarıkaya, deniz tutkusunu gerçekleştirmek için harekete geçti.

Takvim'de yer alan habere göre; Serenay, geçtiğimiz gün Fethiye'de tekne bakmış. Azimut marka tekneleri inceleyen Serenay Sarıkaya'ya, annesi Ümran Hanım da eşlik etmiş. Bir tekneyi çok beğenen güzel oyuncu, satın almak için görüşmelere devam ediyormuş. Şimdiye kadar hep arkadaşlarının teknesinde boy gösteren oyuncu, bu yaz kendi teknesiyle Ege sahillerinde boy gösterecek. Bu arada oyuncular arasında Kıvanç Tatlıtuğ ile Çağatay Ulusoy'un da teknesi bulunuyor.